Kontakt
Nørregaard
Grafisk
Kommunikation
Langagervej 25
2600 Glostrup
Tlf.: 30 23 46 72
info@norregaard.graphics
Persondatapolitik - Norregaard Grafisk Kommunikation
1323
page-template-default,page,page-id-1323,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Persondatapolitik

Hvilke persondata indsamler Nørregaard Grafisk Design?

For at kunne levere en given ydelse til kunderne indsamler og behandler Nørregaard Grafisk Design nødvendige persondata – navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, opgavebeskrivelse og elektronisk kommunikation herunder e-mail & SMS historik.

Persondata indsamles i følgende tilfælde:

Ved oprettelse af en sag, via vores kontakt-formular, e-mail eller telefonisk.

Ved køb.

Ved alle typer elektronisk henvendelse, herunder SMS, e-mail, opkald, sociale medier o.lign.

En kunde har til enhver tid ret til at se de oplysninger/informationer, som vedrører kunden selv. Man har ligeledes ret til at få opdateret eller slettet sine oplysninger i et omfang, der ikke går ud over andre hensyn. Ændringer bliver logget i op til 2 år af hensyn til svindel eller misbrug over for Nørregaard Grafisk Design. Af hensyn til regnskaber, skat og moms, arkiveres alle fakturaer i 5 år.

Der bliver ikke registreret følsomme persondata på kunder.

Der bliver ikke oprettet systematiske arkiver med persondata.

Persondata kan gives videre

Udveksling af  persondata med betroede samarbejdspartnere & leverandører kan være nødvendig for at kunne opfylde leverings- og salgsforpligtelser og i forhold til garanti og reklamation. Derfor kan dit navn, adresse, email-adresse og telefonnummer i den sammenhæng blive udvekslet.

Sådan opbevares persondata

Nørregaard Grafisk Design opbevarer persondata i form af email-korrespondance, breve, logging af sms, telefonopkald og i bogholderi.  Persondata opbevares på krypterede servere inden for EU eller i lande, som giver tilstrækkelig beskyttelse. Alt transmittering af persondata er krypteret og alle servere er beskyttet bag firewalls og anti-virus.

Rettigheder og indsigelse

I henhold til persondata-forordningen har en kunde altid ret til at gøre indsigelse mod en evt. registrering af sine persondata, og man har altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse med ønske om dette skal rettes til Nørregaard Grafisk Design via e-mail til: data@norregaard.graphics eller på telefon ved at ringe til: 30234672, hvorefter Nørregaard Grafisk Design indenfor 1 måned efter modtagelsen af en anmodning vil imødekomme henvendelsen.

Nørregaard Grafisk Design har ret til at afvise anmodninger, som enten er urimeligt gentagende, eller påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, påvirker forretningshemmeligheder.

Hvis din henvendelse ikke medfører en afklaring, så har man til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet. Datatilsynets aktuelle kontakt-adresse findes på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk